dagen :)

ja ikväll va jag och red, eller ikväll och ikväll vid 4 va jag det och underbart :D haha :) ja det va jättefint :) men nu sitter jag lite med so-arbetet om min släckt och när jag jobbade me det så hittade jag en radiosändning för JÄTTTTE LÄNGE sedan och då var det min mammas morfar som pratade, känndes lite konstigt aja och sedan hittade vi en konstnär som hade målat tivoli(en resturang som ngr i min släckt hade för länge sedan) och hotell knaust (ett hotell dem ägde också) så vi ska nog kanske köpa dem tavlorna :) men roligaste va att höra min gammelmarfar :)

BTW så har jag blivit mycket mer säker på att jag ska byta efternamn, men det gör jag när jag fyller 18 annars blirre jobbigt :)

:) lite uppdatering :)



<3

hellu :)

lovet varit a sköönt faktiskt :) känat lite pengar också :) va kul att ngr tjejer kom också har skämt ut mig också, inte för kul och inte bara en gång utan två gånger,  så hoppa ni skrattade :) sedan har jag beställt lite från hm :)

hoppas dem kmr innan onsdag för på torsdag åker jag till KPH :) köpenhamn för dem som inte fattade det :) hehe juste ja jag måste lämna in min ledighetsansökan (A) hehe och juste ja jag beställde även den här från gina:

resen av dagen ska jag fixa mig lite inför imorn och så ska jag fixa lite skolsaker :)

ses <3 puss

Dagen :):)

sov över hos lelle och det va roligt även fast jag inte sover så bra nu (fullmåne snart tror jag) sedan stack jag hem och gjorde jag mig lite i ordning och efter det så va jag lelle och våra mammor ute och cyklade (fast mammorna gick) det va jätte roligt faktisk, lea badade och ja det va jätte skoj :) men jag känner att jag måste ut och cyckla mer ;) haha ne men sedan efter vi ätit så gjorde jag lite saker i trädgården som tex rivit mer ett växt hus och lite mer :)  i kväll så ska jag inte göra ngt ;( kanske hänga upp tvätt och sortera smuttstvätt fast det e inte så roligt :) btw har jag blivit av med mitt piano nu, äntligen :) så imorn ska jag göra i ordning mitt rum lite :)
ses<3


ute i skogen :)

jag vill vara gömd och ensam men alltid sedd

kollade på talang i fredags och jon wallner eller ngt han hette, sjöng en låt som hette egots tid och jag älskar låten, sedan när han sjöng raden "jag vill vara gömd och ensam men alltid sedd. Kännde jag hur det gick in i hjärtat... sedan hela lördagen va jag depp tills jag stack till lelle och jag började fundera... och jag känner verkligen det att när jag går någon stans, ser ingen mig men när jag e med mina vänner känner jag mig som en slags superstjärna för dem får mig att må så jvl bra! Dem ser mig alltid!<3 och jag börjar bli rädd för framtiden... att dem här personerna kmr ngn gång försvinna och jag vet inte hur jag ska ta det... därför gillar jag inte att va ensam utan att ha hört av dem på ett tag... jag e rädd att det ska bli "som det va förr". Jag mår inte bra när jag tänker på det. Jag trivdes inte. för när jag va med vissa mådde jag inte bra, jag mådde inte heller dåligt men det va licksom inte fullt "jag" och när jag var ensam tänkte jag inte på det lyckliga. Nu så mår jag underbart när jag e med dem jag gillar och jag är även med dem jag gillade från förr (dem jag va mig själv med) så dem jag gillade är även dem som jag gillar, haha svårt att förklara det där men men.... och när jag e ensam så funderar jag mycket mer på det lyckliga nu! mina vänner och allt, men jag måste ändå säga att jag inte har släppt "förr" för jag kämpar med att acceptera den jag va och att jag har det bra nu, men varje gång jag tittar tbx så kommer det där olyckliga fram och jag mår skit, men den känslan försvinner när jag e med dem jag älskar!<3

så jag vill bara säga tack<3

här :)

ja nu sitter jag hos lelle och ska sova här :) hihi me ,em orkar inte skriva längre :) hahha ne men ses <3

-.-

ont i knät OCH ryggen nu och jag måste åka på ridtävling iag så det lär vell skita sig, fan va trött jag blir på knäna -.- det lär vell ta ett tag och sedan så lägger nog jag mig fan efter tävlingen -.- så jag slipper knäna...

april april :D

änn så länge har jag lurat 2 och inte blivit lurad själv men som sagt e dagen lång och jag e lättlurad ;) hahah men match ikväll :) får se hur knät mår idag ;) haha ne men ska spela ute (om inte lajal skadar sig ) för första gången på 6 år :) haha det kommer nog inte gå så bra för mig men det SKA bli vinnst :) japp men får se vad jag gör nu till matchen jag måste åka om en kvart :) önska mig lycka till :) ;) <3

RSS 2.0